Rustpunt Tolhuisje Zwette

HOME_KARIN POIESZ_KARIN CAROLINA POIESZ_KARIN_POIESZ_KARIN CAROLINA _POIESZ_TERUG_BACK_PICTOGRAM_LOGO

Welkom bij ons rustpunt Tolhuisje Zwette!

Nu ook in Sneek!

Ons Rustpunt is geopend. Wees welkom! 

Wil je even uitrusten na je wandel of fietstocht? Zelf tegen een kleine vergoeding je eenvoudige koffie of thee ( of limonade) inschenken, je band oppompen als dat nodig is of je elektrische fiets opladen? Naar het toilet met vogelgeluiden in het gastenhuisje om de hoek? 

Dat kan sinds kort bij rustpunt:

Tolhuisje Zwette! 

Omdat het Tolhuisje aan de Zwette ongeveer op 2 kilometer afstand van de gevestigde horeca zit én grenst aan een Elfstedentocht knooppunt, kwamen Karin en Cees Hollander Poiesz in aanmerking om er een rustpunt te creëren. 

Deze rustplek bij  aan de Oerdyk nummer 8 in Sneek bevindt zich om de hoek van het Tolhuis op het ‘erf’. Zo is het goed te zien vanaf de weg, wat ook een vereiste was.

Karin liep al langer rond met plannen om een theetuin te beginnen. Echter was dit niet te combineren met haar werk en studie. Toen iemand haar een tip gaf om een rustpunt te beginnen bleek dit een schot in de roos. Karin: ‘Mensen kunnen gewoon ons ‘erf’ oplopen/ fietsen en zelf iets te drinken inschenken. Heel basic. Voorlopig hebben we alleen koffie thee en limonade ( huisgemaakte vlierbloesem limonade bijvoorbeeld ) tegen een kleine vergoeding. ( €0,50 ) We vinden het fijn onze mooie plek met mensen te kunnen delen.’

Er zijn inmiddels ruim 600 rustpunten in Nederland. En er komen er steeds meer bij!  

Openingstijden:

Vrijwel dagelijks tussen 10.00 en 19.00. Meer informatie over onze plek vind je op: 

Rustpunt Tolhuisje Zwette

HOME_KARIN POIESZ_KARIN CAROLINA POIESZ_KARIN_POIESZ_KARIN CAROLINA _POIESZ_TERUG_BACK_PICTOGRAM_LOGO

%d bloggers like this: